KARAMAN / MERKEZ - MELEK HATUN ANAOKULU

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100.yılına özel hazırlanan etkinlikler tüm yurtta çoşkuyla kutlanırken, Artvin Vakıfbank İlkokulunun her ilden bir temsilci ile yürütmekte olduğu 81 il ile 100.yıla projesi'nde Karaman'ı okulumuz Dahi Civcivler sınıfı temsil etti.Projenin amacı farklı artık materyallerle yapılacak olan Türk Bayrakları ve Atatürk Siluetlerinin, 81 İl çalışma dökümanları ile sergide kullanılarak Cumhuriyet Bayramının gerekli coşkuyla kutlanmasını ve dikkat çekilmesini sağlamaktır.Videonun linki aşağıda yer almaktadır.Projede emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Ekm

BUĞDAYIN YOLCULUĞUNU İNCELEYEN SEVGİ ÇİÇEKLERİ SINIFI BUĞDAYLARIN ÖĞÜTÜLMESİNİ DENEYİMLEYEREK KENDİ EKMEKLERİNİ PİŞİRDİLER.

Ekm

Eyl

Ritim çalışmaları;özgüven gelişimine katkı sağlar.Çekingenliği yener.Kendini daha rahat ve güvende hissetmesine yardımcı olur.

Eyl