KARAMAN / MERKEZ - Melek Hatun Anaokulu

Ock

Kıymetli Paydaşlarımız 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunmaktayız.

Değerli Meslektaşlarım;

Öğrencilerimizin gelişimi ve geleceğe hazırlanmaları konusunda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sizlerle beraber çalışmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Hepinize iyi bir tatil dönemi geçirmenizi dilerim.

Kıymetli Veliler;

Bizler Melek Hatun Anaokulu ailesi olarak Dünyadaki bütün çocukların özel ve değerli olduğu ve aynı zamanda "Bütün Dünya üzerinde bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar ona sahiptir"(Çin Atasözü) bilincinden hareketle o güzel çocuklarınızı çocuklarımız bildik ve bu şekilde eğitim öğretim sürecimize devam ettik. Kıymetli veliler bu güzel çocuklarımızla beraber sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,Çocuklarımız, Mutluluklarımız, Neşemiz.....

Tatil sürecinde bol bol dinlenip ailenizle beraber iyi bir tatil dönemi geçirmenizi  diler, gözlerinizden öperim.

Ömer BİLGİÇ

Ock