KARAMAN / MERKEZ - Melek Hatun Anaokulu

ŞUBAT AYI BESLENME LİSTEMİZ

OCAK AYI BESLENME LİSTESİ

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100.yılına özel hazırlanan etkinlikler tüm yurtta çoşkuyla kutlanırken, Artvin Vakıfbank İlkokulunun her ilden bir temsilci ile yürütmekte olduğu 81 il ile 100.yıla projesi'nde Karaman'ı okulumuz Dahi Civcivler sınıfı temsil etti.Projenin amacı farklı artık materyallerle yapılacak olan Türk Bayrakları ve Atatürk Siluetlerinin, 81 İl çalışma dökümanları ile sergide kullanılarak Cumhuriyet Bayramının gerekli coşkuyla kutlanmasını ve dikkat çekilmesini sağlamaktır.Videonun linki aşağıda yer almaktadır.Projede emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Ekm

BUĞDAYIN YOLCULUĞUNU İNCELEYEN SEVGİ ÇİÇEKLERİ SINIFI BUĞDAYLARIN ÖĞÜTÜLMESİNİ DENEYİMLEYEREK KENDİ EKMEKLERİNİ PİŞİRDİLER.

KASIM AYI BESLENME LİSTEMİZ

EYLÜL AYI BESLENME LİSTEMİZ

Ock

Kıymetli Paydaşlarımız 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunmaktayız.

Değerli Meslektaşlarım;

Öğrencilerimizin gelişimi ve geleceğe hazırlanmaları konusunda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sizlerle beraber çalışmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Hepinize iyi bir tatil dönemi geçirmenizi dilerim.

Kıymetli Veliler;

Bizler Melek Hatun Anaokulu ailesi olarak Dünyadaki bütün çocukların özel ve değerli olduğu ve aynı zamanda "Bütün Dünya üzerinde bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar ona sahiptir"(Çin Atasözü) bilincinden hareketle o güzel çocuklarınızı çocuklarımız bildik ve bu şekilde eğitim öğretim sürecimize devam ettik. Kıymetli veliler bu güzel çocuklarımızla beraber sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,Çocuklarımız, Mutluluklarımız, Neşemiz.....

Tatil sürecinde bol bol dinlenip ailenizle beraber iyi bir tatil dönemi geçirmenizi  diler, gözlerinizden öperim.

Ömer BİLGİÇ

Okul Müdürü